„НАК-3“ ЕООД  предлага машинно почистване на паркинги, алеи и други терени с твърда настилк

Услуги с метачка
Почистване на паркинги

а.

НАК-3 извършва механизирано метене на външни и вътрешни терени. Новото попълнение в инвентара, гарантира висока производителност и отлично качество на услугите по поддръжка на паркинги, алеи, асфалтови и павирани настилки. Метачката е оборудвана с кош за събиране и изхвърляне на отпадъците. Поради ниското си тегло, машината е подходяща и за най-деликатните настилки. Ширината на метене от 1,3м гарантира висока производителност. Регулирането на оборотите и натиска на четката, правят машината изключително подходяща за почистване на павирани настилки, без да се увреждат фугите за заклинване на паважа. За специфични терени разполагаме и с вакуумна метачна машина.

Почистване на терени от строителни и битови отпадъци. Почистване от трева, храсти и друга нежелана растителност.

 

Метене на паркинги- НАК-3

Вакуумна метачка - самоходна сметосъбираща машина
Вакуумна метачка – самоходна сметосъбираща машина

Вадене на корени, рязане на дървета, дробене на клони и растителност. Товарене и извозване на строителни и битови отпадъци. Товарене и извозване на клони, корени и дървета. Разрушаване и извозване на ненужни постройки, бетонни, тухлени, дървени и др.

Косене на трева и тревни паркови и индустриални площи.

 

Направете бързо запитване:    или се свържете с нас по предпочитания от вас начин, за да обсъдим важите нужди и изготвим конкретна оферта.

    Вижте галерия от нашата дейност по почистване на паркинги, алеи и други терени с твърда настилка: