рязане и кастрене на опасни дървета
Рязане и кастрене на опасни дървета и клони
Рязане и кастрене на опасни дървета
Оформяне на корони, кастрене и рязане на дървета

Рязане и кастрене на опасни дърветаРязане и кастрене на опасни дървета„НАК-3“ ЕООД  предлага услуги по премахване на опасни дървета и клони, оформяне и кастрене на дървета.

Премахване на опасни дървета и клони

Премахване на опасни дървета и клони, оформяне и кастрене на дървета
Премахване на опасни дървета и клони, оформяне и кастрене на дървета

Премахването на опсани дървета и клони изисква бърза реакция, особено когато те застрашават живота и здавето на хората. Въпреки това при премахване на опсани дървета също е необходимо да получите разрешение от съответната община. Сигналите за премахване на опасни дървета се обработват приоритетно от компетентните органи, като по този начин се създават предпоставки за по-бързо отстраняване опасните дървета и клони.

Когато опасно дърво или клон е в частен имот, отговорността е на собственика на имота, дори и ако опасните елементи са извън границите на имота. Ние се стараем да обработим приоритетно всички заявки, свързани с премахването на опасни клони и дървета, като обикновено сме в състояние да реагираме в рамките на деня.

В случай на непосредствена опасност, можете да ни потърсите за обезопасяване и поставяне на предпазна сигнализация в района и след оформяне на необходимите документи, да премахнем опасните дървета и клони.

Често се случва короните на здави дървета да представляват опастност, защото са в непосредствена близост или в контакт с електропреносната мрежа или други комуникации.

 

Направете бързо запитване:

    или се свържете с нас по предпочитания от вас начин, за да обсъдим важите нужди и изготвим конкретна оферта.

    Вижте галерия от нашата дейност по премахване на опасни дървета и клони, оформяне и кастрене на дървета: