Пръскане против плевели
Пръскане с препарати за растителна защита

„НАК-3“ ЕООД  предлага услуги по обработка на площи против нежелана растителност. Това включва обработка с препарати на площите, механично премахване на нежелана растителност, както и третиране с безвредни препарати на плевели и други нежелани растения и растителност.

Съществуват много начини за премахване на нежеланата растителност. Но преди да предприемете тази стъпка е добре да се запознаете в детайли с подробностите и да изберете най-подходящият метод.

Обработка с препарати

Обработка на площи против нежелана растителност
Обработка на площи против нежелана растителност

Препаратите за унижожаване на растителност са най-лесният начин да се премахнат нежеланите растителни видове. Препаратите обаче съдържат отрови, които често остават за дълго време в почвата и не са препоръчителни в случай, че имате желание да отглеждате едногодишни и трайни култури за консумация.  За целта използваме прикачен инвентар от пръскачки, торачки и аерозолни пръскачки.

Механично премахване на нежелана растителност

Механичното премахване на нежелана растителност е добър избор в случай, че имате намерение да поддържате терена или да засадите трайни култури или едногодишни насаждения. Механичното премахване е възможно и при вече засадени и плододайни култури. Това по никакъв начин не влияе негативно на качествата и добива на култивираните насаждения. За механично премахване на растителност, разполагаме с прикачен горски шредер, мулчер, различни по вид и тип косачки и храсторези.

Третиране с безвредни препарати

Обработка на площи против нежелана растителност
Обработка на площи против нежелана растителност

Образно казано, безвредни препарати за унищожение на растителност не съществуват. В случай, че желаете да почистите терен от нежелана  растителност, най-безвредният начин е да обработите терена с техническа сол. За целта е необходимо посредством торачка за гранулирани препарати да се нанесе равномерен слой, съобразен с необходимото време през което няма да обработвате терена. Така почвата се запазва без трайно проникване на отрови. За този вид третираме площите с прикачен инвентар за контролирано нанасяне на гранулирани препарати.

С обработката на площи против нежелана растителност ще ви избавим от нежеланите растения, ще извършим премахване на плевели и друга нежелана растителност.

Направете бързо запитване:

    или се свържете с нас по предпочитания от вас начин, за да обсъдим важите нужди и изготвим конкретна оферта.

    Вижте галерия от нашата дейност по обработка на площи против нежелана растителност: