„НАК-3“ ЕООД предлага услуги  с горски шредер (мулчер).

Шредиране с горски шредер (мулчер) на храсти и нежелана растителност

услуги шредер
НАК-3 Почистване терени
почистване на терени
Услуги шредер

Шредерът (мулчерът) е най-бързият и удобен начин за почистване на терени от храсти и нежелана висока растителност.

Шредерът (мулчерът) е прикачен инвентар, който се куплира към трактор, като ползва настройките и мощността на трактора.

Шредерът (мулчерът) раздробява на съвсем малки частици всички плевели и издънки от дръвчета, като не е необходимо да бъде извозван никакъв отпадъчен материал. Надробеният материал се превръща в мулч, който спомага за естественото и безвредно обогатяване на почвата. В случай, че отглеждате различни зеленчуци не е необходимо да премахвате техните стъбла и корени след обиране на реколтата.

Шредерът (мулчерът) ще надроби корените и стъблата, като по този начин ще си спестите време за отстраняването им, средствата за изхвърляне и последващите разходи за подсилване на почвата.

Почистването на терени се извършва с различна механизация в зависимост от желаният ефект и състоянието на терена.

Почистване на терени с челен товарач / Бобкат / – това почистване на терени е удачно когато е необходимо да се премахнат и извозят натрупани с годините строителни и растителни отпадъци.

Почистване на терени с багер – способът е удачен когато е необходимо да се изкореняват издънки и трайна растителност. По този начин голяма част от отпадъците може да бъде компактирана с дробилка за клони или шредер, а негодните за обработка отпадъци да бъдат извозени.

Почистване на терени с тракторна косачка, храсторез или ръчна косачка – Косачките с които разполагаме имат възможност да обработват и терени с висока тревна растителност. Ръчните моторни машини се използват за терени в които по една или друга причина не могат да се ползват самоходни машини.

 

НАК
Услуги шредер

Направете бързо запитване:

    или се свържете с нас по предпочитания от вас начин, за да обсъдим важите нужди и изготвим конкретна оферта.

    Вижте галерия от нашата дейност с горски шредер/мулчер: