„НАК-3“ ЕООД предлага услуги с малагобаритна и средногабаритна високопроходима техника

Услуги с малогабаритна и средногабаритна високопроходима техника
Услуги с малогабаритна и средногабаритна високопроходима техника

Off-road transport, Офроуд транспорт

Разполагаме с изключително разнообразие от малогабаритна техника. Малогабаритната техника е лесна за придвижване както в градски условия, така и в  трудно достъпни райони. Богатата гама на машини ни позволява да извършваме различни по вид и тип Off-road услуги.

Машините освен за неповторимо удоволствие са предназначени за оглед, обследване, картографиране и транспортиране на товари в изключително тежки терени и Off-road условия.  Техниката е оборудвана с тегличи, лебедки, вериги за сняг, шейни за товари и ремаркета за преход в трудно достъпни точки.

В отговор на последните запитвания:

НАК-3 ЕООД извършва Off-road транспорт на оборудване и персонал в тежки терени.
Разполагаме с необходимата техника за организиране на транспорт в трудно достъпни места с цел фотографии, фотосесии, заснемане на клипове и реклами, екологична оценка, заснемане на терени, маркиране, вземане на проби и др. Разполагаме и с необходимото обордване за точно позициониране, запазване и намиране на маршрути и точки в ненаселени места. Разполагаме и с малогабаритна плавателна техника / лодки и джетове / за транспорт на персонал и оборудване, както и за заснемане на различни фото и видео материали, вземане на проби и др.

Научете повече:

Направете запитване:

За конкретна оферта, моля използвайте най-удобната форма за контакт с нас.

Share this story!