Отстраняване на трева и плевели от паваж, плочки и асфалт

Отстраняване на плевели от плочки, паваж и асфалт. Машините с които разполагаме са достатъчно мощни за обработка на големи площи и същевременно леки и деликатни за запазване на терена.

Косене на тревни площи

Косене и поддръжка на тревни площи. Премахване на нежелана растителност. Косене на висока трева и плевели. Обработка с препарати за растителна защита. За допълнителна информация: 

Стартира ранното записване за високопроходими машини

Отново стартира кампанията за ангажиране на високопроходима техника за сезон 2022г. Транспорт на снимачни екипи и техника, монтаж на електропастири, заснемане на видеоклипове, доставка на материали в трудно достъпни терени. Заснемане и картографиране, транспорт на инвентар за геоложки проучвания, археоложки проучвания и фотографски екипи. Научете повече!

Пръскане против плевели и нежелана растителност

Обработка на терени с препарати за растителна защита и препарати за контрол на плевелите. Третиране на терени против насекоми, селективни и тотални хербицидни смеси. Възможност за обработка на терени с големи площи на трудно достъпни места. Богата гама от машни за работа в различни по големина терени. Познанията ни за избор на подходяща комбинация отRead More

Off-road transport

„НАК-3“ ЕООД предлага услуги с малагобаритна и средногабаритна високопроходима техника Услуги с малогабаритна и средногабаритна високопроходима техника Off-road transport, Офроуд транспорт Разполагаме с изключително разнообразие от малогабаритна техника. Малогабаритната техника е лесна за придвижване както в градски условия, така и в  трудно достъпни райони. Богатата гама на машини ни позволява да извършваме различни по вид иRead More

Косене на трева и тревни площи

Косене на трева и премахване на нежелана растителност. Оборудването ни позволява косене, мулчиране и дробене на трева и различна по вид растителност. Разполагаме с ръчни седлови, прикачни и самоходни косачки и мулчери. Свържете се с нас за индивидуална оферта, съобразена с терена и вашите специфични изисквания.        

Почистване на паркинги и алеи. Метене на външни и вътрешни настилки.

НАК-3 извършва механизирано метене на външни и вътрешни терени. Новото попълнение в инвентара, гарантира висока производителност и отлично качество на услугите по поддръжка на паркинги, алеи, асфалтови и павирани настилки. Метачката е оборудвана с кош за събиране и изхвърляне на отпадъците. Поради ниското си тегло, машината е подходяща и за най-деликатните настилки. Ширината на метенеRead More

Кампания за почистване на терени

Почистване на терени от нежелана и гъста растителност. Услуги с мулчер, горски шредер и дробилка. Методите за почистване не предполагат извозване на отпадъци и други допълнителни разходи. Запазете час за безплатен оглед и индивидуална оферта през периода на кампанията.

Измиване и почистване на фасади

Измиване и почистване на фасади! Попитайте за специалните ни условия в периода на кампанията Безплатен оглед за коректна оферта.

Премахване на опасни клони!

Кампания за премахване на опасни дървета и клони, обезопасяване на фасади и др. След снеговалеж и вятър се налага да бъдат премахнати клони, които са увредени или в опасна близост до сгради, кабели и други комуникационни трасета. Попитайте за специалните ни условия по време на кампанията.