НАК 3
Почистване на паркинги
Услуги с метачка
Почистване на паркинги

„НАК-3“ ЕООД  предлага услуги по почистване на паркинги, площади, алеи и др. с вакуумна метачка – самоходна сметосъбираща машина или позната още като мотометачна машина.

Почистване на паркинги, плошади, алеи и др.

Вакуумна метачка - самоходна сметосъбираща машина
Вакуумна метачка – самоходна сметосъбираща машина

Мотометачната машина е изключително продуктивна и незаменима при фино почистване и поддръжка на твърди настилки. Обезпрашава и почиства от листа, фасове, прах, пясък и други фини замърсители.

Контейнер за събиране и извозване на отпадъците. Подходяща както за градско чистене, така и за промишлени обекти, вакуумната метачка е с компактни размери, удобна за работа и без възпрепятстване на движението.

Вакуумна метачка – мотометачна машина с капацитет 3-4 дка. на час. Най-бързият начин за почистване на открити терени, паркинги, алеи и др. Дюзи за овлажняване и обезпрашаване на терена, две роторни четки, 1,5 кубика контейнер за събиране на отпадъци, система за рециклиране на водата, изключителна маневреност, резервоар за чиста вода – 800л.

 

НОВО!

НАК-3 извършва механизирано метене на външни и вътрешни терени. Новото попълнение в инвентара, гарантира висока производителност и отлично качество на услугите по поддръжка на паркинги, алеи, асфалтови и павирани настилки. Метачката е оборудвана с кош за събиране и изхвърляне на отпадъците. Поради ниското си тегло, машината е подходяща и за най-деликатните настилки. Ширината на метене от 1,3м гарантира висока производителност. Регулирането на оборотите и натиска на четката, правят машината изключително подходяща за почистване на павирани настилки, без да се увреждат фугите за заклинване на паважа.

Метене на паркинги- НАК-3
Почистване на паркинги и алеи

Направете бързо запитване:

    или се свържете с нас по предпочитания от вас начин, за да обсъдим важите нужди и изготвим конкретна оферта.

    Вижте галерия от нашата дейност по почистване с мотометачни машини.